Te is a lassú főzés híve vagy? Az alacsony hőmérséklet és a hosszú elkészítési idő kombinációjának köszönhetően minden vitamin, aroma és nedvesség megmarad az ételben. A lassú főzéshez ideális Bankett edény segítségével minimális erőfeszítéssel készíthetsz zamatos pörköltet, sűrű levest vagy ragut. Az elkészítés során az edény egyenletesen melegszik fel, és nagyon jól eloszlatja a hőt az étel körül, így gyakorlatilag kizárt, hogy leégne, amit készíthetsz. Két részből áll: egy agyagedényből és egy 320 W teljesítményű külső fűtőelemből. Főzés után a mázas betét könnyen eltávolítható és azonnal tálalhatsz benne. Az egyszerű vezérlőkijelzőnek köszönhetően könnyen kezelhető. Nem kell mást tenned, mint választani a három üzemi hőmérsékleti fokozat közül, majd elindítani az előre beállított 12 órás főzést, amely után az edény automatikusan hatórás fűtésre kapcsol. Alternatív megoldásként beállíthatod a saját főzési időd 30 perc és 12 óra között.
Szín |
piros |
Elérhetőség |
out of stock |