• Szeretne igazán hatásos és különleges megoldást?
  • Szeretné az ötleteit profi módon megjeleníteni?
  • Szeretne még hatásosabb megjelenítést?
  • Dekoratív megoldások kültérre és beltérre!
  • Ami a falat illeti...
  • Otthon a legapróbb részletekig!

KERMA Design az egyedi megoldások partnere!

Jó helyen jár, ha valami egyedi megoldást keres! Csapatunk belsőépítészeti és lakberendezési termékek, céges- és reklámdekorációk tervezésével és gyártásával,illetve arculat tervezéssel foglalkozik. Szolgáltatásainkról bővebben a bal oldali menüben talál információt. Minden területen megpróbáljuk az egyedi és különleges igényeket is megvalósítani. Legyen akár az Ön cégének nagyméretű plasztikus logója, egy parkban álló köztéri szobor, egy épületről alkotott 3d-s látványterv, egy céges kiállításra szerkesztett animációs prezentáció, gyermekéről készült festmény hatású vakrámázott vászonkép, legújabb termékéről nyomtatott színes katalógus, vagy házának komplett belsőépítészeti átalakítása...Standard termékeink webáruházainkban megvásárolható, de minden kategóriában és termék skálában igyekszünk az egyediségre, illetve termékeink nagyrésze saját tervezésben és gyártásban készül. Tervezzen velünk, kérje árajánlatunkat!

A belsőépítészeti és a látványtervezői munkánkat nagyban segíti az, hogy mi a tervezés mellett nagyon sok terméknek gyártói, vagy közvetlen forgalmazói vagyunk. Kiemelném többek között a kültéri és beltéri épületdíszítőelemek gyártását, illetve az egyedi elképzelések és megrendelések alapján készülő polisztirol, gipsz, polyresin és műgyanta figuráinkat , szobrokat, kis- és nagyméretű reklámtárgyakat.   Ezeknek az egyedi szobroknak, figuráknak és tárgyaknak, termékeknek rendkívüli reklámértéke van. Lehetőség van és igény szerint elkészíthető akár az Ön termékének nagy méretű, vagy sokszorosított változata. A lehetőségek végtelenek! Számos kéréssel fordultak már hozzánk, kérje Ön is ajánlatunkat!  Az egyedi elképzelések megvalósítása előtti folyamatban sokszor nagy segítség ügyfeleinknek a 3D-s látványtervezés, vagy akár az animált termék prezentáció. A különleges faldekorációk és falburkolat újdonságok szintén megtalálhatóak nálunk. Saját tervezésben és kivitelezésben vállaljuk plakátok, poszterek vászonképek, molinók, szórólapok, katalógusok és egyéb nyomdai termékek gyártását. Cégünk a Kerma Design kft kizárólagos importőre a holland Wallart falpaneleknek és a lengyel Loft Design system 3D falpaneleknek. Kerma Bőrpanelek néven bőr és műbőr anyagokból gyártunk falpaneleket. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft.

Debrecen, Galamb u. 6.

Tel: +36-52/792-949
Fax: +36-52/792-949

Mobil: 30/610-4933

E-mail: info@kerma.hu 

 Adószám: 24103420-2-09

Hírek

Találkozz a Shrek családdal személyesen!

Géberjéni Ogre-tanya a Szamos partján ahol …

Figurák, szobrok, dekorációk tervezése és gyártása:

Realisztikus 3D látványterv készítés - építészeti, …

Youtube videó egyedi polisztirol szobrokról, dekorációkról

Válogatás a világ minden részén alkotott polisztirol …

Megosztás

Gyakori kérdések

A szobrok,figurák, reklámtárgyak készülhetnek-e több példányban?

Igen, nem csak egy példányszámban van lehetőség a gyártásra. Műgyantából, polisztirolból, purhabból, gipszből, polyresinből, vagy akár fából is vállalunk sokszorosítást kis- és nagy példányszámban. 

Hol tekinthetem meg a termékeket élőben?

Legtöbb termékünk egyedi megrendelésre készül, de lehetőség van debreceni irodánkban személyes konzultációra. Cím: 4030 Debrecen, Galamb utca 6.

Viszonteladóként van-e lehetőség a termékek forgalmazására?

Igen van. Termékeink egy részét viszonteladói hálózaton keresztül értékesítjük. Örömmel fogadjuk az Ön jelentkezését is!