• Szeretne igazán hatásos és különleges megoldást?
  • Szeretné az ötleteit profi módon megjeleníteni?
  • Szeretne még hatásosabb megjelenítést?
  • Dekoratív megoldások kültérre és beltérre!
  • Ami a falat illeti...
  • Otthon a legapróbb részletekig!

Figurák, szobrok, egyedi reklámtárgyak gyártása

figurák,szobrok, dekorációk gyártásaEgyedi szobrok, dekorációk és figurák gyártása! Kérjen ajánlatot!

Egyedi és kis- és nagyszériás hungarocell, műgyanta, polyresin, polisztirol és gipsz figurák, lakásba, irodába, kertekbe, kiállításokra, rendezvényekre, vagy bármilyen célra az Ön elképzelései szerint! Promóciós reklámfigurák üzletek elé, kirakatokba. Megállító bábúk, figurák, logók, feliratok egyedi igények szerint. Lakás, üzlet és kiállítás dekorációk készítése, airbush technika, plasztikus feliratok, logók, emblémák. Vállaljuk egyedi megrendelésre figurák, virágok, szívek, tojások, állatok, tárgyak, idomok, faldekorációk, plasztikák, szobrok, emberek kicsinyített és óriás változatban történő legyártását. 

A kivitelezését igény szerint festéssel, rögzítéssel, kültéri időjárásálló kivitelben is vállaljuk. Termékeink  expandált, vagy extrudált polisztirolból, gipszből, purhabból, műgyantából készülnek. Az egyszerű habfigurák kivágásától, -melyek alkalmasak óvodai, iskolai dekorációk készítéséhez- egészen a kerti szökőkutak, műsziklák, színpadi díszletek, üzletdekorációk megvalósításáig csapatunk vállalja a kivitelezést és a szállítást az ország egész területére. Elkészítjük, vagy megtervezzük cége reklám termékét, figuráját, logóját 3D valós kivitelben és extra méretben is. Igény esetén 3d-s látványtervet is készítünk.

Egy egyedi szobor (figura, tárgy, alkotás) növeli az adott cég, kiállítás, üzlet, rendezvény reklámértékét, színvonalát, de elsősorban nagyobb figyelmet, nézettséget produkál. A felhasználhatóság rendkívül széles! Néhány ötlet: Játszóházak dekorációjaként,  figurális játékelemek, kül- és beltéri -akár mozgó- játékaként. Állatkertekbe, vadasparkokba legyártható egyedi méretben, élethű kivitelben bármilyen állatfigura.

 Köztéri szobor fémhatású, vagy kőszerű kivitelben. Kerti dekorációk minden stílusban,pl: műsziklák, szökőkutak, csobogók, törpék, asztalok, virágtartók. Megállító figurák vendéglátóhelyekre: szakács, pincér, étel (hot-dog,hamburger, fagyi, kolbász,hal,bogrács), gyümölcs szobrok. Jármű makettek, kicsinyített változatban autók, motorok, hajók, repülők,vagy bármilyen más jármű. Játékgépek, szimulátorok javítása, tervezése. Ünnepi dekorációk, egyedi megoldása. Vagy akár az Ön terméke! Tegye még egyedibbé és sikeressé vállalkozását!

Egy egyedi szobor (figura, tárgy, alkotás) növeli az adott cég, kiállítás, üzlet, rendezvény reklámértékét, színvonalát, de elsősorban nagyobb figyelmet, nézettséget produkál.

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft.

Debrecen, Galamb u. 6.

Tel: +36-52/792-949
Fax: +36-52/792-949

Mobil: 30/610-4933

E-mail: info@kerma.hu 

 Adószám: 24103420-2-09

Hírek

Találkozz a Shrek családdal személyesen!

Géberjéni Ogre-tanya a Szamos partján ahol …

Figurák, szobrok, dekorációk tervezése és gyártása:

Realisztikus 3D látványterv készítés - építészeti, …

Youtube videó egyedi polisztirol szobrokról, dekorációkról

Válogatás a világ minden részén alkotott polisztirol …

Megosztás

Gyakori kérdések

Hol tekinthetem meg a termékeket élőben?

Legtöbb termékünk egyedi megrendelésre készül, de lehetőség van debreceni irodánkban személyes konzultációra. Cím: 4030 Debrecen, Galamb utca 6.

Milyen paramétereket kell megadnom, ha figurára, szoborra, dekorációra kérek árat?

Minél több információt és anyagot, képet, rajzot kapunk a megvalósítandó tervéről, annál könnyebb dolgunk van. Fontos a méret, az hogy a terméket kell-e színezni, festeni,  a felhasználás helye (kültér-beltér), a darabszám, a felfogatás, vagy kihelyezés módja. 

Mennyibe kerül egy 3D látványterv készítése?

Minden munka más és más! Ezért minden felkérésre egyedi árat adunk. Munkáinkat jó minőségben, de az elérhető egyik legjobb áron készítjük!