• Szeretne igazán hatásos és különleges megoldást?
  • Szeretné az ötleteit profi módon megjeleníteni?
  • Szeretne még hatásosabb megjelenítést?
  • Dekoratív megoldások kültérre és beltérre!
  • Ami a falat illeti...
  • Otthon a legapróbb részletekig!

Polisztirol stukkók közvetlenül a gyártótól

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal, rengeteg referenciával rendelkezünk a polisztirol épületdíszítő elemek, stukkók gyártásában. DECO-FOAM márkanéven gyártjuk és forgalmazzuk a kültéri és beltéri hungarocell díszítőelmeket. Az elmúlt évek alatt a stukkók iránti kereslet és a felhasznált elemek stílusa, mérete és típusa között számos változás és eltérés volt, de elmondható, hogy épületdíszítés mindig volt és mindig lesz. Mivel az egyediséghez a stukkó gyártásban is szeretnénk hozzájárulni, a webáruházunkban kapható standard termékek mellett vállaljuk egyedi méretű és stílusú díszítőelemek, holkerlécek, rejtettvilágítás lécek, bordűrök, karnistakarók, keretező lécek, kültéri díszlécek, oszlopok, konzolok, kváderek gyártását is! Stukkóink számos mintában és méretben készülnek és teljes mértékben lefedik az épületdíszítés minden kategóriáját. Nagyon népszerűek a rejtett világításhoz készülő díszléceink, vagy az ablakok külső keretező lécei, a hozzájuk illő díszítőelemekkel. Ezeket a kültéri díszléceket rendelhetik kemény-kültéri bevonattal is. A díszlécek, díszítőelemek mellett figurákat, szobrokat, logókat és feliratokat is készítünk egyedi megrendelésre, melyeket galériánkban és az alábbi menüpontban is megtekinthet. Saját gyártásban készülő termékeink mellett forgalmazunk még álmennyezeteket, rozettákat, és import hungarocell díszítőelemeket. Forgalmazott márkák: Marbet, Vidella. Tehát nem csak szobor, figura, dekoráció, reklámtárgy készülhet polisztirolból, hanem stukkó is!

Igény esetén a díszítőelemeket gipszből, vagy műgyantából is eltudjuk készíteni. Az épületdíszítő termékek mellett kerti dekorációk, szökőkutak, szobrok, csobogók, virágládák, kaspók, műsziklák, állat- és más figurák és egyéb dekorok tervezését, gyártását és kivitelezését is vállaljuk. A teljesség kedvéért, lehetőség van 3D-s látványterv készítésére is. Vállaljuk házak, lakások, épületek külső- és belső látványterveinek az elkészítését korrekt, elérhető áron. 

Épületdíszítőelem referenciáink itt: GALÉRIA

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft.

Debrecen, Galamb u. 6.

Tel: +36-52/792-949
Fax: +36-52/792-949

Mobil: 30/610-4933

E-mail: info@kerma.hu 

 Adószám: 24103420-2-09

Hírek

Találkozz a Shrek családdal személyesen!

Géberjéni Ogre-tanya a Szamos partján ahol …

Figurák, szobrok, dekorációk tervezése és gyártása:

Realisztikus 3D látványterv készítés - építészeti, …

Youtube videó egyedi polisztirol szobrokról, dekorációkról

Válogatás a világ minden részén alkotott polisztirol …

Megosztás

Gyakori kérdések

A szobrok,figurák, reklámtárgyak készülhetnek-e több példányban?

Igen, nem csak egy példányszámban van lehetőség a gyártásra. Műgyantából, polisztirolból, purhabból, gipszből, polyresinből, vagy akár fából is vállalunk sokszorosítást kis- és nagy példányszámban. 

Miért nincsenek árak a különböző termékeknél és szolgáltatásoknál?

Szinte minden egyes munkánk egyedi megrendelésre készül, ezért minden esetben egyedi árat is adunk. 

Viszonteladóként van-e lehetőség a termékek forgalmazására?

Igen van. Termékeink egy részét viszonteladói hálózaton keresztül értékesítjük. Örömmel fogadjuk az Ön jelentkezését is!