• Szeretne igazán hatásos és különleges megoldást?
  • Szeretné az ötleteit profi módon megjeleníteni?
  • Szeretne még hatásosabb megjelenítést?
  • Dekoratív megoldások kültérre és beltérre!
  • Ami a falat illeti...
  • Otthon a legapróbb részletekig!

Dekoráció, szobor, figura, 3D látványterv készítés

Jó helyen jár, ha valami egyedi megoldást keres! Csapatunk belsőépítészeti és lakberendezési termékek, céges- és reklámdekorációk tervezésével és gyártásával,illetve arculat tervezéssel foglalkozik. Főbb termékeink egyike a polisztirolból és műgyantából készült figurák, szobrok, tárgyak, dekorációk kis  és nagy méreten. Bármilyen design elem tervezését és gyártását vállaljuk.  Szintén saját gyártásban készülnek faldekorációs termékeink: poszterek, vászonképek, falmatricák, bordűrök és egyedi tapéták. Szolgáltatásainkról bővebben a bal oldali menüben talál információt. Minden területen megpróbáljuk az egyedi és különleges igényeket is megvalósítani. Legyen akár az Ön cégének nagyméretű plasztikus logója, egy parkban álló köztéri szobor, egy épületről alkotott 3d-s látványterv, egy céges kiállításra szerkesztett animációs prezentáció, gyermekéről készült festmény hatású vakrámázott vászonkép, legújabb termékéről nyomtatott színes katalógus, vagy házának komplett belsőépítészeti átalakítása, termékéről formázott műgyanta figura, céges megálltó szobor...A polisztirol és hungarocell alap mellett műgyantából, műanyagból, gipszből és fából is készítünk egyedi figurákat, szobrokat, dekorációkat. Standard termékeink webáruházainkban megvásárolható, de minden kategóriában és termék skálában igyekszünk az egyediségre, illetve termékeink nagyrésze saját tervezésben és gyártásban készül. Tervezzen velünk, kérje árajánlatunkat! 

Egy jó egyedi dekoráció nem csak esztétikus, de egyben nagyon jó reklám értéke is van!

EEfigura, figura, figura, figura, szobor, szobor, reklám, figura

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft.

Debrecen, Galamb u. 6.

Tel: +36-52/792-949
Fax: +36-52/792-949

Mobil: 30/610-4933

E-mail: info@kerma.hu 

 Adószám: 24103420-2-09

Hírek

Találkozz a Shrek családdal személyesen!

Géberjéni Ogre-tanya a Szamos partján ahol …

Figurák, szobrok, dekorációk tervezése és gyártása:

Realisztikus 3D látványterv készítés - építészeti, …

Youtube videó egyedi polisztirol szobrokról, dekorációkról

Válogatás a világ minden részén alkotott polisztirol …

Megosztás

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy 3D látványterv készítése?

Minden munka más és más! Ezért minden felkérésre egyedi árat adunk. Munkáinkat jó minőségben, de az elérhető egyik legjobb áron készítjük!

Milyen paramétereket kell megadnom, ha figurára, szoborra, dekorációra kérek árat?

Minél több információt és anyagot, képet, rajzot kapunk a megvalósítandó tervéről, annál könnyebb dolgunk van. Fontos a méret, az hogy a terméket kell-e színezni, festeni,  a felhasználás helye (kültér-beltér), a darabszám, a felfogatás, vagy kihelyezés módja. 

Hol tekinthetem meg a termékeket élőben?

Legtöbb termékünk egyedi megrendelésre készül, de lehetőség van debreceni irodánkban személyes konzultációra. Cím: 4030 Debrecen, Galamb utca 6.