• Szeretne igazán hatásos és különleges megoldást?
  • Szeretné az ötleteit profi módon megjeleníteni?
  • Szeretne még hatásosabb megjelenítést?
  • Dekoratív megoldások kültérre és beltérre!
  • Ami a falat illeti...
  • Otthon a legapróbb részletekig!

3D Látványtervezés, számítógépes megjelenítés

3D LátványtervezésMa egy lakberendező, vagy belsőépítész munkája szinte elképzelhetetlen számítógépes tervezés nélkül! Korunkban a technika fejlődése lehetővé tette valósághű képek készítését mindenki számára! Vállaljuk 3D-s látványtervek készítését bármilyen témában. Nem csak a klasszikus lakás design képekre gondoljunk! Fotórealiszitkus kivitelben elkészíthető bármilyen tárgy, termék, figura, járművek, bútorok, vagy amit Ön szeretne! A látványtervezés mindenképpen segít abban, hogy ügyfeleink a tervezőink által megálmodott formákat, tárgyakat, tereket, színeket, berendezési tárgyakat, azaz az egész belső teret, vagy terméket foto realisztikus, vagy akár animált film formában is megtekinthessék. Azért nekünk is van kedvenc témánk és ezek a családi házak, lakások, kertek, társasházak illetve kiállítási standok, pavilonok tervezése. Egy jó látványterv adja a megrendelő számára a legtöbb információt a tervezett tárgyról, termékről, vagy épületről. Ezért a háromdimenziós képek nagy segítséget nyújtanak a tervezés folyamán a helyes döntések meghozatalában. Elképzelései megvalósításában segítséget nyújt lakberendező kollégánk is. Tárgy vizualizáció esetén a 3D-s számítógépes megjelenítés mellett lehetőség van az adott tárgy megformálására szobrászunk segítségével, vagy mozgóképek készítésére is animátorunk által. Kérje árajánlatunkat! 

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft.

Debrecen, Galamb u. 6.

Tel: +36-52/792-949
Fax: +36-52/792-949

Mobil: 30/610-4933

E-mail: info@kerma.hu 

 Adószám: 24103420-2-09

Hírek

Találkozz a Shrek családdal személyesen!

Géberjéni Ogre-tanya a Szamos partján ahol …

Figurák, szobrok, dekorációk tervezése és gyártása:

Realisztikus 3D látványterv készítés - építészeti, …

Youtube videó egyedi polisztirol szobrokról, dekorációkról

Válogatás a világ minden részén alkotott polisztirol …

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért nincsenek árak a különböző termékeknél és szolgáltatásoknál?

Szinte minden egyes munkánk egyedi megrendelésre készül, ezért minden esetben egyedi árat is adunk. 

Hol tekinthetem meg a termékeket élőben?

Legtöbb termékünk egyedi megrendelésre készül, de lehetőség van debreceni irodánkban személyes konzultációra. Cím: 4030 Debrecen, Galamb utca 6.

A szobrok,figurák, reklámtárgyak készülhetnek-e több példányban?

Igen, nem csak egy példányszámban van lehetőség a gyártásra. Műgyantából, polisztirolból, purhabból, gipszből, polyresinből, vagy akár fából is vállalunk sokszorosítást kis- és nagy példányszámban.